LiveU garancia

LiveU terméktámogatás és karbantartás

Ha LiveU garancia, akkor Metanet:
A Metanet Kft szerződött partnere az Infotéka Kft-nek, amely a LiveU termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon. Cégünk végzi a LiveU termékek gyártói garancia szolgáltatásának teljeskörű lebonyolítását.

A támogatói tevékenység összefoglalója

Az ügyfélszolgálat mindig is kiemelt fontossággal bírt a Metanet számára.

A haladéktalan szakértői segítség ma már elengedhetetlen a hír- és műsorgyártás számára, így a Metanet komoly befektetéseket tett meg annak érdekében, hogy ügyfelei a saját üzleti tevékenységükre összpontosíthassanak, miközben a LiveU és partnerei gondoskodnak a technikai támogatásról.

A LiveU díjnyertes támogató infrastruktúrája a nemzetközi partnerhálózatból, a regionális értékesítéssel foglalkozó mérnökök, továbbá a támogatást biztosító kollégák csoportjából áll, akik a nap 24 órájában azonnali segítségnyújtást garantálnak a hét minden napján.

A Metanet három különböző szintű támogatási csomagot kínál ügyfelei számára a közvetítő eszközök és a szerverek vonatkozásában.

Az eltérő támogatási szintek lehetővé teszik mindenki számára, hogy megtalálja azt a csomagot, amely a leginkább illeszkedik az érintett szervezet igényeihez. Arany, ezüst és bronz csomagok közül választhatnak az ügyfeleink.


Fel a lap tetejére!